2018-04-09 1654 瀏覽
唔知幾時開始,亞龍咖哩由一間變左兩間,不過唔係分店黎架,聽講係其中一個伙記變節,所以多左間出黎,千祈唔好去錯呀,隔離鋪通常都有個人企響門嗌生曬,搶生意,嗌足咁多年。巴基斯坦咖哩響香港我真係冇食過其他鋪頭,所以話咩叫正宗我真係唔分識,淨係知亞龍咖哩係用左大量洋蔥既咖哩,以前仲會食到個咀又黃又腫,因為又辣但係又好味,所以次次飲到成肚水先走,不過而家食得少少辣先發現其實一啲都唔辣,就冇再成肚水咁走lu。兩個人叫左咖哩魚同咖哩牛腩,可以跟飯或薄餅。咖哩魚係倉魚,時價,結果都要百一蚊,其實都幾貴,得三舊魚,不過好味,魚肉肥美,好嫩。咖哩牛腩,七八十蚊,牛腩唔韌,幾林,不過太多肥膏。咖哩汁全部清曬,因為好好味,不過份量可以多啲,因為食曬啲汁都送唔曬啲飯。

兩個人叫左咖哩魚同咖哩牛腩,可以跟飯或薄餅。

咖哩牛腩,七八十蚊,牛腩唔韌,幾林,不過太多肥膏。

2018-04-08