2023-01-24 39 瀏覽
呢間人氣燒肉店就算book左位去到都要等一陣 不過都好快安排到座位👍🏻套餐都有幾款 我地就揀左$468套餐 ~肉類🥩🥓肉類選擇比較多 共有廿六款 分別有豬牛雞鴨羊不同部位任君選擇 特別要推介封門柳👍🏼油脂分佈平均 有濃濃牛香味🐮亦有入口即溶效果 另外仲有安格斯翼板 勁大塊 拍得住平時食Sukiyaki既牛咁大塊 放題黎講比到呢個質素係值得推💯蔬菜類🌽嗌左一口紫薯同粟米仔~紫薯同石紙盤裝住配埋牛油一齊燒 方便又香又好味😋粟米仔就不過不失海鮮🦞海鮮都有六款選擇 我地嗌左其中三款 分別係青口 帆立貝同小魷魚 我比較欣賞帆立貝 比我幻想中大粒 又鮮甜 正🤤飲品方面都係無限添飲 自己出雪櫃取 都有好多種類選擇 甜品就一人一個movenpick🍨有雲尼拿同士多啤梨味🍓總括黎講 食物質素好好 地點亦都好方便 一出地鐵站行1分鐘就到 環境亦都好乾淨 店員都好有禮貌同熱心 可以再去食多次👍🏻萬丸燒肉 (銅鑼灣)銅鑼灣駱克道463-464號銅鑼灣廣場二期8樓

肉類🥩🥓

蔬菜類🌽

海鮮🦞

萬丸燒肉 (銅鑼灣)
銅鑼灣駱克道463-464號銅鑼灣廣場二期8樓