2024-01-24
一人燒肉 |燒肉駅 一人燒肉·丼飯 |旺角呢間一人燒肉,除咗燒肉套餐,仲有唔同嘅丼飯~多款選擇😋醬汁方面仲有唔同選擇:蒜味燒肉汁、蒜蓉牛油汁、燒肉汁、海鹽、黑胡椒等等 。—————————————🫶🏼 鹿兒島A5和牛盛$308(250g)分別有三款和牛:牛仔骨肉、肩胛肉、西冷肉。CP值高,份量多,輕輕一燒,滿口和牛香,油脂滿滿,入口即溶。個人最鍾意牛仔骨肉,牛味好香濃💨每款燒肉都會配上飯、味噌湯、沙律同中華沙律。今次加咗$18轉紫菜溫泉蛋飯,日本米飯飯粒好有口感,加埋紫菜同溫泉蛋撈埋食,好幸福。🥰🫶🏼 +$26 炸日式餃子即叫即整 熱辣辣 皮薄肉餡多 加埋沙律醬一齊食味道更豐富🫶🏼 挽肉 丼 $82如果成日食燒肉覺得有啲膩,呢個係唔錯嘅選擇!呢個仲喺新出Tim!!一定要試~漢堡扒厚切,口感豐富仲好Juicy!面頭仲有生蛋黃,撈埋飯一齊食!正👍🫶🏼 +$6 山茶花檸檬茶自家製飲品 雖然甜度冇得自行選擇,但唔會太過死甜,同檸檬嘅澀味啱啱啱平衡!🫶🏼 +$6 茉莉花綠茶自家製飲品 有輕輕嘅茉莉花味整體清新,啱晒食燒肉嘅時候飲,超级解膩👯♀️—————————————📍旺角西洋菜南街200號地
呢間一人燒肉,除咗燒肉套餐,仲有唔同嘅丼飯~多款選擇😋
—————————————
🫶🏼 鹿兒島A5和牛盛$308(250g)
🫶🏼 +$26 炸日式餃子
即叫即整 熱辣辣
皮薄肉餡多 加埋沙律醬一齊食味道更豐富
🫶🏼 挽肉 丼 $82
漢堡扒厚切,口感豐富仲好Juicy!
面頭仲有生蛋黃,撈埋飯一齊食!正👍
🫶🏼 +$6 山茶花檸檬茶
自家製飲品
🫶🏼 +$6 茉莉花綠茶
自家製飲品 有輕輕嘅茉莉花味
整體清新,啱晒食燒肉嘅時候飲,超级解膩👯♀️
—————————————
📍旺角西洋菜南街200號地舖