6天前
牛大人開左咁耐我都未同謙謙食過, 今次放大假心情靚就同佢食左120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋放題🤭🤭🤭一座低叫左湯底,侍應生好快手就拎左澳洲M9和牛牛丸2粒同海鮮拼盤過來,有蟶子、蠔、扇貝和鮑魚超新鮮喎,原來鮑魚係可以任食的。呢到食物品種都好多,有台式小食, 海鮮, 肉類,台式飲品和台式甜品order ,外邊自助區有好多自家茶飲, 蔬菜丸類都可以自己夾,謙謙就喜歡自己拎飲咩食咩都隨心。台底小食,味道夠正宗,令人想追住食⬇️⬇️⬇️炭燒鹽蔥鮑魚爽脆炸魚皮牛媽秘製滷大腸士林鹽酥雞(辣)真豬小香腸梅甘酥脆薯打邊爐 order 左以下, 和牛真係好出色今次我地就係為左食佢而來,所以都冇特別叫其他肉,和牛d 紋理好靚入口即溶佢濃郁肉香令人回味⬇️⬇️⬇️日本黑毛和牛A4+安格斯牛小排澳洲和牛牛胸爽蟹籽墨汁漿鮮甜鮑魚澎湖花枝漿牛媽秘製滷牛筋百配鵝脆腸鮮甜海蝦脆肉鯇魚片新鮮沙白脆肉鯇魚腩飲品+甜品鴨屎香檸檬茶(低糖)珍珠奶茶台中.仙草凍最後仲拎左一杯 Movenpick 作結尾。另外佢地2月7日至20日有情人節限定dreyers心形雪糕❤️還有Mr and Mrs moon主題裝飾。
台底小食,味道夠正宗,令人想追住食⬇️⬇️⬇️
炭燒鹽蔥鮑魚
爽脆炸魚皮
牛媽秘製滷大腸
士林鹽酥雞(辣)
真豬小香腸
梅甘酥脆薯