2022-09-26
除左港式日式拉麵香港仲有種係款鬼式既拉麵叫做mashi no mashi係食和牛拉麵既係灣仔愛群道入面既後巷地點係灣仔同銅鑼灣中間都幾難搵同建築物仲有呢個意大利餐廳da domenico傳說一碟紅蝦意粉要過千蚊同埋個老細好似都係忽忽地既mashi no mashi係wagyumafia既另一條線wagyumafia以賣和牛聞名出名到碧咸都係捧場客門口職員又係講英文既外國人但其實餐廳係日本人開既食唔起和牛黑手黨就唯有食住和牛沾麵頂住先門口就係呢條樓梯同wagyumafia用同一個入口兩間餐廳星期日都係唔開既所以我地就清明節公眾假期一點鐘過黎都真係幾多人排隊門口仲要幾曬下第一次黎真係乜都唔識原來齋排隊係無得食既首先要係店入裡面部自助機買左飛先得餐廳只有兩款沾麵同丼飯三樣主食百五蚊起跳仲有餃子小食全部都係以和牛做主題同埋只收卡唔收現金就咁買左三舊水沾麵張飛有埋排隊號碼mashi no mashi入面座位好少加上呢間店特別多打卡港女所以都等左半個鐘先入得全吧檯座位望住師傅煮麵煎餃子燒和牛餐紙都係用英文寫隻馬騮係佢地招牌黎仲有個電話座先上左個和牛沾湯然後就係個招牌上菜方式因應我地不停轉機影相佢都
香港仲有種係款鬼式既拉麵
都真係幾多人排隊
門口仲要幾曬下
第一次黎真係乜都唔識
原來齋排隊係無得食既
首先要係店入裡面部自助機買左飛先得 餐廳只有兩款沾麵同丼飯三樣主食
百五蚊起跳
就咁買左三舊水沾麵 張飛有埋排隊號碼
mashi no mashi入面座位好少
加上呢間店特別多打卡港女
所以都等左半個鐘先入得
全吧檯座位 望住師傅煮麵煎餃子燒和牛 餐紙都係用英文寫 隻馬騮係佢地招牌黎
仲有個電話座
先上左個和牛沾湯