2020-10-20 55 瀏覽
平日放工7:00嚟到,舖頭唔算太多人,座位都算多,好多都係卡位梳化,位於為之間都夾得好開,坐得舒服又放心呢間餐廳主打和牛,可以選擇食燒牛肉,但係我哋見到有啲特別啲嘅菜式,決定試佢啲特別菜式。我哋叫咗一個海膽和牛海苔塔米,吉列和牛咖喱飯同埋一個誠意拳拳丼海膽和牛海苔塔米佢擺盤勁靚,好似一件藝術品咁,每一件都有炸海苔,配紫蘇葉和牛同海膽加少少魚子,海膽好新鮮識落好creamy,黃牛嘅又香配以查海苔嘅香脆,非常之有驚喜嘅配搭吉列和牛咖喱飯咖喱味道正常,勝在黃牛扒揸得好香脆,炸粉好薄,牛肉亦都好有油香誠意拳拳丼:呢個誠意拳拳當有海膽同埋和牛碎肉,面上加上溫泉蛋同埋黑松露醬,仲有煎鵝肝,真係非常之有誠意。海膽新鮮甜,鵝肝濺到外脆內綿,好味

海膽和牛海苔塔米

吉列和牛咖喱飯