2024-08-07
餐廳裝修簡潔乾淨,响佐敦嚟個有格調嘅晚餐,呢間店嘅環境真係相當令人打開食慾啊!而且仲要係放題任食,抽左幾個印象最深刻既!♦️ 黑毛和牛4款(肉眼,牛肋肉,肩胛肉,一口牛) ♦️頭盤呢個黑毛和牛4款,肉眼、牛肋肉、肩胛肉同埋一口牛,每款都係精品!每一口都係極致享受,肉質嫩滑,油花分佈均勻,燒得香噴噴,真係好滿足!♦️ M9 薄炙牛里脊肉 ♦️首先我哋試咗M9 薄炙牛里脊肉,牛肉質感嫩滑,入口即溶,配合燒肉醬汁,真係非常好食👍美妙嘅口感,牛味濃郁,食落去真係美味無法形容!♦️ 原隻魷魚筒 ♦️之後就食咗原隻魷魚筒,每一口都係新鮮彈牙!魷魚烤得剛剛好,外脆內嫩,配埋燒烤醬汁,真係滋味十足!♦️ 薄灸蔥花牛舌(鹽味) ♦️薄灸蔥花牛舌(鹽味)真係一絕!牛舌切得薄薄,燒得啱啱好,加埋鹽味同蔥花,味道一流,食完真係回味無窮!㊗️ 和牛燒肉一郎絕對係一間令人讚不絕口嘅日式燒肉放題店,食物美味得無以言表,無論你係燒肉控定係鍾意食嘅食客,一定要嚟試試!我哋下次再見!💕
♦️ 黑毛和牛4款(肉眼,牛肋肉,肩胛肉,一口牛) ♦️
♦️ M9 薄炙牛里脊肉 ♦️