3天前
呢度嘅放題真係好有特色!揀咗Set F任食套餐,可以無限量享受各種高質燒肉同海鮮,仲有餐廳中間嘅自動送餐路軌。極上夏多布里昂可以話係全場焦點,肉質極其柔嫩,每一片都係脂肪分布均勻,燒到啱啱好入面微紅,入口即溶,真係超級滿足!另外仲有黑毛和牛六款任食,唔同部位嘅和牛都有唔同嘅口感同香味,令我哋每一啖都有新鮮惑。其中最特別嘅就係西冷。西冷肉質柔軟又有咬口,燒到啱啱好時,啲油脂滲出嚟,香氣撲鼻,唔需要太多調味已經好出色,每一啖都充滿牛肉獨有嘅濃郁味道,真係好滿足!食燒肉點少得牛舌呢?鹽味葱花牛舌係我哋嘅心頭好,燒完加少少檸檬汁,入口爽脆而有嚼勁。再搭配一啲鮮甜嘅海蝦同帆立贝,成個海陸盛宴真係豐富多樣。成餐飯唔止燒肉咁簡單,自助Bar仲有沙律、汽水同甜品任食,真係齊全又滿足。呢度環境唔錯,自動送餐又增添咗趣味性,氛圍輕鬆,對於我哋嚟講真係一個輕鬆嘅約會地點。想嚟感受高質和牛放題嘅朋友真係值得試試!
再搭配一啲鮮甜嘅海蝦同帆立贝,成個海陸盛宴真係豐富多樣。