2023-06-14 1887 瀏覽
今日入左屯門食呢間 佐賀山田 係和牛燒肉放題呀😍🤩🤤 準備入去果陣店員就會問食邊個餐 建議最好諗定就可以快啲入去食野啦😋咁我哋就揀左 100分鐘既松放題 有127樣野可以食 好豐富呀😍 入左去放低野就出去拎野飲啦 有2個大雪櫃 好多選擇👍🏻 仲有啲小食 前菜 沙律🥗 泡菜 生菜 豆腐~ 仲有生菜可以包肉食 正呀😌 先黎既係 嚐味燒肉盛🤩 入面有幾種高級啲既牛比我哋試下~~ 有美國特選和牛一口牛、日本佐賀和牛牛肋肉、日本佐賀和牛、日本佐賀和牛牛肩胛、同埋厚切牛舌見到啲牛油脂分佈平均就已經好吸引啦😍 肉質嫩滑 牛味香濃 加上油花 真係好正😋 之後就係用QR code落單啦 特別推薦嘅係和牛牛肩脊肉🤤 除咗燒肉汁 鹽醬 味噌 辛味 仲有日式竹炭燒汁味 呢個都幾特別 未見過🫣 可以一試~ 除左肉肉之外 海鮮都係必點🤤牛油煮蜆:細細隻都鮮甜多肉 同埋細隻易熟~牛油廣島蠔:肥美加左牛油好香仲有青口、墨魚仔、帶子 好味又易燒😬 仲有必點既 味醂魚干😍 好好食但好易燶😂要睇住個火呀~~ 仲有好多其他野食呀😋 山田紫菜飯、迷你甜薯、雞肉芝士漢堡 呢個有驚喜 入面有流心芝士😍、芝士年糕、厚燒玉子、魷魚天
今日入左屯門食呢間 佐賀山田 係和牛燒肉放題呀😍🤩🤤

嚐味燒肉盛

美國特選和牛牛肩脊肉

除左肉肉之外 海鮮都係必點🤤
牛油煮蜆:細細隻都鮮甜多肉 同埋細隻易熟~
牛油廣島蠔:肥美加左牛油好香
仲有青口、墨魚仔、帶子 好味又易燒😬

仲有必點既 味醂魚干😍 好好食但好易燶😂要睇住個火呀~~
仲有好多其他野食呀😋 山田紫菜飯、迷你甜薯、雞肉芝士漢堡 呢個有驚喜 入面有流心芝士😍、芝士年糕、厚燒玉子、魷魚天婦羅、章魚燒、炸帶子 好滿足呀😬
日本厚燒玉子

幾飽都要食甜品🤣 朱古力泡芙唔錯~~

燒肉既最後一定係要食雪條呀😋 揀左煉奶紅豆雪條同埋北海道牛乳 好味大滿足😌

整體來講 呢間佐賀山田 燒肉放題黎講真係唔錯👍🏻 食物質素高 任食和牛 環境舒適 燒完肉個身都冇乜味 讚呀😌 一定會再黎~~
嚐味燒肉盛
美國特選和牛牛肩脊肉