2021-10-01
🐮海鹽和牛肉眼扒💰$438😈呢間餐廳我Bookmark左好耐一直都好想試今次因為🐻生日就試下Tony’s Hell佢呢到有個神秘餐單係廚師會自己煮食物但你咩都唔知🤣不過🐻會揀食所以就揀返Menu有既野俾佢試😝今次試左呢個海鹽和牛肉眼扒我地嗌左Medium佢個和牛肉眼扒真係好食肉質好淋個表皮煎到金黃色同少少脆切岀黎仲好粉嫩岩岩好燒得🐮而🐻就最欣賞佢個烤原隻蒜頭🧄佢就真係好好食雖然係重口味而番茄仔都燒過再有少少肉汁好新鮮好鮮甜唔錯🍝軟殼蟹高湯有機全麥扁意粉💰$220😈呢個軟殼蟹高湯有機全麥扁意粉個湯底都好清同埋好重海鮮既鮮甜味道😝而意粉係有機全麥食落個口感同平時食意粉都有啲分別佢個軟殼蟹炸得好香口同食落唔會好油膩不過佢個高湯真係昇華左🥗雙子座沙律💰$128😈因為🐻係雙子座所以緊係要叫個雙子座沙律試下🤤個沙律菜好新鮮同好爽脆而個面仲有玉子同帶子刺身😈我最鍾意係佢個沙律汁有啲酸酸甜甜咁令成個沙律食上去好Fresh同埋又可以解油膩仲可以食到其他唔同食物🖤黑魔法💰$118😈而呢個黑魔法甜品我都好推薦🐻係好鍾意食芝麻野佢呢個芝麻雪糕好濃味同好滑身同埋佢個黑芝麻奶凍都係超好食🤤又係勁重芝麻味好香好濃而
💰$438
🍝軟殼蟹高湯有機全麥扁意粉
💰$220
🥗雙子座沙律
💰$128
🖤黑魔法
💰$118
😈而呢個黑魔法甜品我都好推薦🐻係好鍾意食芝麻野佢呢個芝麻雪糕好濃味同好滑身同埋佢個黑芝麻奶凍都係超好食🤤又係勁重芝麻味好香好濃而Macaroons就無咁濃味不過我欣賞佢唔會太甜整體都唔錯💛同埋呢最好就一早留定想食既食物咁就一定有得食