2024-01-31 1359 瀏覽
呢間店啲和牛漢堡真係無得輸,咬落去,肉汁四溢,啖啖肉仲綿密得嚟彈牙,一啖入口呢,真係好滿足!🍔 新鮮生菜同蕃茄都爽口得嚟做得好balance,唔會搶咗和牛嘅風頭。至於醬汁,嘩,講真唔誇張,夠哂味,但又唔會過分濃郁,正喎!梗係食咗埋塊和腿啦,啱啱好嘅煎炸工夫,皮脆肉嫰,啲薯條又係外酥內軟,窩心!飲埋杯冰涼涼嘅可樂,清新過癮,飽到你話唔出。🥤 無論係開胃還是問候下肚,呢啲都算係平民美味,吸引到我會想喺度開個「肉」會呀!而家講真,我係一個美食博主,日日食咁多好野,但係呢個和牛漢堡真係印象深刻。吃嘅時候簡直心情大好,飽飽地一個字——正!👍 下次唔該記住叫塊和腿,咬一啖,爽喊出嚟!嚟到呢度食飯,確實係一種享受!美食同埋滿足感嘅完美match,真係一試難忘!