2022-11-20 54 瀏覽
星期日又係搵食既時間,黎到好耐無去既土瓜灣,俾佢既大月亮吸引入黎。昵度晚市開6點,客人應該一早訂左位,6點鬆啲,2張大枱已滿,Bar枱也有人坐緊。夏日祭生蠔手掌咁大隻、好creamy, 充滿著海水味、好滑🦪🦪🦪🦪🦪🦪伴菜既海草都好好味,好爽口!將海草放上生蠔上食又另一味道層次🥰刺身五點盛:帶子 - 帶子超滑,仿似入口就會即溶,帶點青檸味,好清新。三文魚 - 三文魚刺身十分新鮮,魚油十足,入口即溶。油金魚 - 充滿油光,新鮮。深海池魚 - 入口食到佢既鮮甜,肉質爽口。大蝦 - 又鮮甜又creamy。蝦頭既蝦膏多到漏出黎🦐芝士玉子燒超香芝士和玉子味,一夾起立即見到芝士拉絲,熱食才能體會其最美好既時光😘松露半熟牛肉他他牛肉只燒表面,內面仍然係生既,好嫩好juicy,牛肉味濃郁,由於已經燒過表面,牛肉內的脂肪已開始溶化,加上松露既香和蒜蓉粒調味,超級惹味。加上柚子汁沙律菜和生洋蔥,無敵呀!青森青提豚肉卷嘩,味覺沖擊,豚肉燒得好香,配上圓碌碌大大粒既青森青提燒過後反而甜度更突出,好出色既配搭呀!脆皮風鱔真係燒得好脆,肉厚肥美、肉質彈牙🥰亞波美手羽先雞翼皮燒得香脆,加上師傅精心調味,雞皮、雞肉都非

夏日祭生蠔
伴菜既海草都好好味,好爽口!
將海草放上生蠔上食又另一味道層次🥰

刺身五點盛:
帶子 - 帶子超滑,仿似入口就會即溶,帶點青檸味,好清新。
三文魚 - 三文魚刺身十分新鮮,魚油十足,入口即溶。
油金魚 - 充滿油光,新鮮。
深海池魚 - 入口食到佢既鮮甜,肉質爽口。
大蝦 - 又鮮甜又creamy。蝦頭既蝦膏多到漏出黎🦐

芝士玉子燒

松露半熟牛肉他他
加上柚子汁沙律菜和生洋蔥,無敵呀!

青森青提豚肉卷

脆皮風鱔
真係燒得好脆,肉厚肥美、肉質彈牙🥰

亞波美手羽先
雞翼皮燒得香脆,加上師傅精心調味,雞皮、雞肉都非常美味!連雞翼尖都唔放過,食得乾乾淨淨😁

牛蒡素肉丸串
表面灑上紫菜碎,咬落超香濃牛蒡味,肉質帶嚼勁,又帶點辣,昵個好得,好驚喜👍🏻

明太子油揚豆腐
集合左我鐘意既明太子和油揚,正呀喂🥰
油揚原來可以燒得咁香脆,仲有豆香,加上明太子既香味和微辣,とってもおいしい!

依度服務非常好,我哋食咗2度菜係生既食物,服務員會自動幫我哋換碟。
2022-11-20
  • 明太子油揚豆腐