2023-02-04 452 瀏覽
椰子雞湯米線大家去返啲專門店食好好多始終茶餐廳 唔係專門湯底真係差啲 隻雞都冇味. 因為專係做椰子雞湯米嗰啲舖頭 食過有啲椰子雞湯湯底真係好正 比較濃厚椰子味同雞湯味 茶餐廳算係不過不失啦不能寄予厚望. 當一般茶餐廳其實我覺得ok嘅 但佢冇乜特別嘢會令人回頭但又唔係叫做得差咖哩食落唔似馬來西亞嗰種 有啲印度feel 冇椰汁味 辣辣地嘅 唯一讚佢個咖哩 真係畀好多汁 ok算唔錯嘅 畀啲餸都唔少. 但不會令我為咖哩嚟呢度食. 另外個羅宋雜菜湯唔錯味道夠 幾好飲!網上啲人話啲服務態度唔好 今日感受過 一坐低完全冇人理你水都冇杯 叫人攞杯水都唔容易 跟住 個女人一句得埋嚟 (手機落單你得㗎la !) 態度上係有啲粗聲粗氣 但係叫另外一個男侍應態度正常 呢啲嘢真係睇人 茶餐廳從來都唔會要求好服務 但個女人態度確實係差咗啲.