2013-07-22 176 瀏覽
太古坊的晚上就是無野食.夜少少連茶記都CLOSE好彩仲有間好味屋,仲有雞煲食(未食過)入到去想求其買個飯拎走,但係佢地話雞煲可以外賣,但係得我一條友點食我就問佢地除左有咩推介,佢地話炒飯啦,試下呢個咖哩海鮮炒飯連埋野飲要MORE THAN 75蚊(忘記了),心想都幾貴下,但係既然叫左,費事煩啦,如果叫左再CANCEL咪比人笑番屋企開估海鮮有假帶子(),類似大蜆肉/花甲肉和SQUID.也有一些蔥咖哩是香港STYLE,無層次,香料味當然不存在,但帶有點辛辣,可以接受.飯粒尚叫分明,也有咬口,在炒功上是OK.可惜係所謂既海鮮係完全無味的,包括類似大蜆肉/花甲肉和SQUID,而且好UN,好似chewing gum.假帶子本身係有味的,類似假蟹柳咁.而整體上也比較油,可能同個咖哩BASE有關.如果以呢個價錢來講,只能夠話剛好合格.
太古坊的晚上就是無野食.夜少少連茶記都CLOSE

好彩仲有間好味屋,仲有雞煲食(未食過)

我就問佢地除左有咩推介,佢地話炒飯啦,試下呢個咖哩海鮮炒飯

番屋企開估
海鮮有假帶子(
),類似大蜆肉/花甲肉
和SQUID.也有一些蔥

如果以呢個價錢來講,只能夠話剛好合格.

2013-01-16