2023-06-17
最近因常在深水埗,試了其他冰室,見第一日試過呢間的咖哩雞扒飯唔錯,所以就試埋其他~個人覺得咖哩雞扒飯/咖哩類型的都不錯~通常都會叫多汁~撈飯一流😋👍🏻👍🏻.咖哩雞扒飯 $52好味度:⭐️⭐️⭐️⭐️.凍奶茶(凍飲跟餐+$3).公司三文治配沙律 $42中間是午餐肉👍🏻👍🏻好味度:⭐️⭐️⭐️⭐️..咖哩豬扒飯 $52好味度:⭐️⭐️⭐️之前試左雞扒,於是揀豬扒試下,豬扒質地好硬好干,都係雞扒好d~😂😂.熱奶茶.滑蛋雞扒飯 $52好味度:⭐️⭐️⭐️佢個滑蛋做得唔錯👍🏻👍🏻不.楊洲炒飯 $58好味度:⭐️⭐️咁多個餐,個人覺得最差呢個,第一次食完全無味ge 楊洲炒飯,最後餐廳果邊都有幫我拎入去再炒過😂😂雖然最後覺得真係無咩分別,不過算啦。。之後都唔會揀呢個叫😵💫😵💫😂👎🏻👎🏻👎🏻..黑椒雞扒飯 $50好味度:⭐️⭐️⭐️佢呢個黑椒汁好勁,食落都幾辣😂😂但個黑椒汁係好味的👍🏻👍🏻最後補充。。呢間冰廳的樓面姐姐都好nice,好好👍🏻👍🏻👍🏻整體食物唔錯~ 係有d 試左麻麻地的,就唔會再叫😆推薦:咖哩 同滑蛋系列‼️.
個人覺得咖哩雞扒飯/咖哩類型的都不錯~
通常都會叫多汁~撈飯一流😋👍🏻👍🏻
咖哩雞扒飯 $52
好味度:⭐️⭐️⭐️⭐️
咖哩雞扒飯
凍奶茶(凍飲跟餐+$3)
公司三文治配沙律 $42
好味度:⭐️⭐️
楊洲炒飯
黑椒雞扒飯 $50
好味度:⭐️⭐️⭐️
佢呢個黑椒汁好勁,食落都幾辣😂😂
但個黑椒汁係好味的👍🏻👍🏻
黑椒汁雞扒飯
整體食物唔錯~ 係有d 試左麻麻地的,就唔會再叫😆
推薦:咖哩 同滑蛋系列‼️