2024-09-29
咖啡口味個人 sharing onlyBubble Black 3/10咖啡口感好簿 好微嘅豆啡甜味 微微感到其他風味 太微不細想可能落太多冰espresso打foam飲完有啲涸喉Chicken Pickle ciabatta 8/10Ciabatta 少少硬帶脆 個人幾like 食完口會有啲攰😂雞肉 pickle cheese配搭得不錯欣賞呢個 份量正常 感覺素材幾高質Gone nuts 2/10Dirty 不 dirty 花生牛油超淡味 個人可以濃3倍Coconut milk 應該有椰子味 ? 完全沒(改用椰漿,呢杯擺明玩重口味)煉奶改了少啲 就冇comment 味道完全配合唔到個價錢,賣相同味道講唔上係signature 啡都係完全唔得,都係house brand esp. 應該同bubble black 一樣吧整體店內感覺舒服門口位不錯掛牆桌碰牆位可貼返軟膠免撞花牆員工好似年輕啲戴眼鏡個位,感覺佢應該唔慣禮貌serve 客,但有努力表現good services另外2位都ok.服務性行業做到攰會容易一時失控 寧慢忌快而錯 保持心境平和 重質不重量
Bubble Black 3/10
整體店內感覺舒服
門口位不錯
掛牆桌碰牆位可貼返軟膠免撞花牆
員工
另外2位都ok.
睇完1st anniv video而黎 咖啡離合格有一大段距離