2023-08-27
今次揀呢間試係因應俾佢d 咖啡吸引左對tiramisu 情有獨鍾既女人叫左杯tiramisu coffee , 賣相靚就靚勒,佢頂層既cream cheese 幾滑幾好味,但美中不足咖啡是偏酸,我們都不太喜歡偏酸既咖啡, 個人口味而已☺️我就叫左杯 Godiva chocolate wine coffee , 一試心態,但出到黎好好飲喎!入口先飲到朱古力味,再飲到咖啡味,最後酒味,三個層次,但並不分離,朱古力味唔太甜,酒味亦都不太濃烈,好平均,出色!要讚!🥰牛油果煙三文魚熱香餅 - 味道麻麻,不太夾,熱香餅亦都唔熱唔香,牛油果搞到塊餅偏濕😅油漬蕃茄燒牛肉意大利飯,反而這個好食,好入味,牛肉唔韌,飯質軟硬都恰當 仲有幾款咖啡想試,下次會再來😊
仲有幾款咖啡想試,下次會再來😊