2023-06-26
咖啡+酒吧嘅概念,日頭係cafe,夜晚係bar。座位有十幾個,空間感好大,客人又唔多,所以好舒服,仲可以玩貓貓。*Avocado & scrambled egg toast $58意料之外大份!吐司厚厚一磚,包身甜甜,入面有原粒芝士粒,甜鹹甜鹹。上面有一片厚切番茄+炒蛋+半個牛油果。炒蛋厚厚一層,嫩又唔會太生,牛油果軟腍,可惜未夠香。整體係一個經典又出色嘅配搭。Carbonara $98朋友叫,偷食一啖。意粉煮得啱啱好,煙肉厚身帶鹹香,芝士味唔夠濃,面頭嘅番茄令人覺得十分迷惑😂Shakerato with cucumber syrup $55咖啡+青瓜糖漿搖到起泡倒入酒杯,好似飲緊martini😂比較甜,唔會飲到咖啡味,感覺好refreshing。Ice drip $60飲第一啖就飲到酒味😂
Carbonara $98
Ice drip $60