2021-12-14
《The BASE nature》最近公司發生咗啲麻煩嘢,收工想一個人靜靜地食餐飯放空一下~ 諗起之前食過呢間覺得都唔錯~ 於是又再去~ 被安排咗住bar枱,望到景好舒服~😊🍭咖喱蕃薯條($52)蕃薯條就食得多,但點咖喱醬就真係第一次食!呢間都幾多vegan 嘢選擇,今次都揀左2款💕 蕃薯條份量真係超多🤣 開始擔心一個食會食唔晒🙈 蕃薯條剛炸起熱辣辣~ 偏幼身~ 就咁食可能就唔太特別,但點埋咖喱醬真係不得了,勁夾!而且個醬好惹味,我真係食唔停,好恐怖🤣🤣🍭蟲草花黑松露米形粉($128)之前食過佢啲米形粉留下咗唔錯既印象!所以今次再encore! 呢款啲蟲草真係好多⋯ 幾乎啖啖都有🤣 上面仲有個好靚既溫泉蛋🥚啲流心蛋黃真係好治癒😍😍 米形粉粒粒都沾滿醬汁~~ 好味!
🍭咖喱蕃薯條($52)
🍭蟲草花黑松露米形粉($128)