2020-08-31
<<咖啡熱 Coffever>> 位於住宅大廈入面有少少難搵 (喺Lee Theatre對面) 可能因為咁所以兩次去食都唔係太full🤫 小店座位唔多 但都隔得好開 坐得鬆動舒服 想食可以book定位💁🏻♀️呢間高質黃店一定要bookmark❣️牛魔王必去喔🥩 試過嘅三款mains都係驚喜之作🤩 #OhMyFoodBae_OMGhohoMEI 榜上有名🎊 【慢煮安格斯封門柳扁意粉伴温泉蛋】💰$126十個人有十個都介紹佢哋嘅慢煮牛肉意粉❤️ 二話不說即刻嗌AHHHHHHHH真係有好多牛肉呀🤩 滿到跌晒出嚟啦🤤 望落去好似好生咁又冇咩油脂🥵 NoNoNo☝🏻其實係用上慢煮手法低溫烹調所以肉質超軟腍得黎好有牛味🥰 意粉AL DENTE超有咬口🍝 撈埋流心温泉蛋超creamy🍳價錢唔算太平 但呢個價錢食慢煮安格斯牛牛🙊 真係Shut up and take my money 🤑🦄滿足指數: ❤️🧡💛💚💙💜💖【慢煮雞胸 x 煙燻手撕豬漢堡配沙律】💰$88嘩嘩嘩 一咬落去OMG係完全為我度身訂造嘅burger😍 BBQ手撕豬肉好juicy好入味OMG慢煮雞胸grill完都
【慢煮安格斯封門柳扁意粉伴温泉蛋】💰$126
🦄滿足指數: ❤️🧡💛💚💙💜💖
【慢煮雞胸 x 煙燻手撕豬漢堡配沙律】💰$88
嘩嘩嘩 一咬落去OMG係完全為我度身訂造嘅burger😍 BBQ手撕豬肉好juicy好入味OMG慢煮雞胸grill完都超級嫩 一啲都唔鞋😚 個包面脆內軟🍔 我哋食完個意粉先食包都冇濕淋🤗 食完完全唔漏 想再食多半個🐷 沙律新鮮 加咗黑醋同olive oil 正常發揮🥗
🦄滿足指數: ❤️🧡💛💚💙💜💖
真係視覺同味覺上嘅享受🥰 Lunch set包daily soup🥣 冇加一之餘飲品包括手沖咖啡跟餐半價🙆🏻♀️ 是日西式濃湯係西蘭花湯🥦 有粒粒碎西蘭花~ 但對比mains唔係話超級出色🤭 仲有一款驚喜下次再介紹🥳
#OhMyFoodBae_cwb
#OhMyFoodBae_yellow
#OhMyFoodBae_cafe
#OhMyFoodBae_OMGhohoMEI