如題😬任燒任淥任食,樓下見到poster都無諗到咁抵,上去問問先知omg,今次執到寶😍✨🌈壹壹漁一呢到嘅套餐分開兩種唔同嘅和牛,仲可以無限任添🌈✨第一碟要介紹嘅係,刺身!係!個套餐有刺身,隻蠔仲要手掌咁大,喂呀圍唔圍到本架🥲刺身隻隻都咁大件終於到和牛寫真啦😂😂我真係開心到每款和牛都影下每款和牛脂肪分布都好靚,我覆桌得最多最中意食嘅係牛肩胛,有咬口,油脂香,VeryGooooodd!其他個啲發揮得都超好!🥳✨俾多幾個胃我同你清晒佢連打邊爐嘅和牛都超有質素✨仲有好多配菜,d丸種類唔多,但係勝在夠特別✨椒麻貢丸麻得黎又juicy,我又真係係出面未食過,所以掛住食就無影相😂😂😂你地想食就記得去試下!最後送上Haagen-Dazs雪櫃寫真!

刺身拼盤

終於到和牛寫真啦😂😂我真係開心到每款和牛都影下