2021-01-06
有特色嘅生日蛋糕本身諗住食晏晝,但係又遲咗,又唔想食下午茶,咪又係下午茶時間食全日供應,招呼好好,一入去幫你量體溫,搵咗角球長嘅沙發坐,比較舒服我哋決定叫兩道菜,價錢比較合理啲,因為在多個湯,多$100 ,一啲都唔化算頭盤,我哋四個都揀咗北海道先帶子,真係冇揀錯,帶子鮮甜香口,配埋綠色個醬汁,味道確實一流主菜叫咗個魚,就真係一般啲,一件魚囉,真係唔建議另外嗌咗龍蝦,個龍蝦汁簡直一流,大大隻龍蝦配埋個意粉,好味燒牛扒,正正常常,勝在剪得生熟程度啱啱好,有肉汁,配菜反而好有驚喜,夾住個牛肉,蕃茄乾,酸酸,正飲品叫咗個Tiffany Blue,影得好囉,飲落搞笑啲,有啲藥水味最期待個蛋糕,就算食得太飽,都唔會覺得好留滯,甜度適中,開頭以為個面係堂上,原來唔係,有少少啫喱嘅質地,不過唔建議四個人食, 分8件就差唔多
主菜叫咗個魚,就真係一般啲,一件魚囉,真係唔建議
另外嗌咗龍蝦,個龍蝦汁簡直一流,大大隻龍蝦配埋個意粉,好味