2019-12-18
-卡邦尼-晚餐嘅套餐好抵食 大約55到$60就會有餐湯同埋嘢飲 今次試咗個好簡單嘅意粉 仲有南瓜湯 意粉嘅份量雖然唔算好多 但係食得出佢哋嘅調味落個苦工 忌廉味好重 而且意粉嘅軟硬適中 可以一試.-海鮮意粉-佢哋用咗番茄汁去襯托成個意粉 食得出係用咗新鮮嘅蕃茄炮製 鮮味濃郁 再者佢哋用咗吞拿魚肉 依個就真係視乎大家對吞拿魚嘅喜愛程度 但係我覺得都幾夾 非常有新意.-肯亞咖啡-講明係咖啡空間 就一定要試吓佢哋嘅咖啡 佢哋咖啡嘅選擇滿一版 鍾意飲咖啡嘅你真係唔好錯過 今次試咗肯亞咖啡佢飲唔同味嘅選擇 包括左果香味花香味 我就選擇咗果香味 飲嘅方式都好特別 就係先聞佢哋嘅咖啡粉 再飲咖啡 將成個飲咖啡嘅體驗提升 非常享受
-海鮮意粉-
-肯亞咖啡-