2013-06-23
我地去食素食西餐, 今次lee間餐廳係朋友推介的,一出lift門, 見到有店主有心機的裝潢,我已經心花怒放^^ 享受環境已經值回票價.店內的坐位唔算好多, 坐得都好密, 但可能因為環境暗暗的, 你看不清楚其他人, 講野大聲d都無太大影響. 都算各自各食, 唔會話無私人空間. 但因為太受歡迎, 我地有BOOK定檯, 但只限個半鐘交檯.因為今次食西式素食, 點菜時都有問waitress究竟係D咩配料. 我地見到個漢堡包賣相好吸引, 不禁要叫兩個A 餐, I am Fabulous, lee 個Main Dish有漢堡包(白汁)伴南瓜薯角及神秘有機醬汁田園沙律, 其中一份選烤大菇甜心菠蘿,另一份選香脆黑椒大豆炸餅。另外每份加$10Cheese. Yummy~!!! 真係有外在美, 也有內在美. 神秘有機醬汁又幾清新, 好好味~~~~~~ 叫介紹其他朋友食之餘, 下次要再試其他Main Dishes.再加$52轉meal combo. 有時日靚湯或甜品加精選飲品. 個湯好得!!! 係香茅蕃茄湯, 暫時我係出面未飲過. 雖然佢碟湯好多, 但太好味. 好想再添飲 =P最後食埋個甜,
最後食埋個甜, 柚子雪芭. 清新好味, 食到柚子粒粒. 好似食緊柚子密一樣. YUMMY~~~~ 全餐都好滿意, 食物方面每樣都OK. 檸茶就一般, 不能如茶餐廳相比吧. 但另外如果個洗手間唔好咁多雜物就好LA~ 方便食客MA~
PS: 佢晚餐設有最低消費$150. 大家叫留意啊﹗