餐廳環境好開揚, 木系裝修營造出和式風格🎏, 坐喺bar枱享用《昼月會席料理 二人前 $880》, 成個氛圍好chill~ 📢餐廳仲推出咗男士$168, 女士$98 3小時清酒任飲🍶, 鍾意飲酒嘅朋友就唔好錯過喇!🥗蟹肉蟹籽沙律好多蟹肉同青瓜絲, 上面有蟹籽, 撈埋沙律醬, 令人開胃!🥢刺身可自選5款, 每款2件, 我哋揀咗三文魚、油甘魚、間八、赤身、赤蝦。擺盤靚又精緻, 全部刺身都係厚切, 而且好新鮮!三文魚好肥美; 油甘魚同赤身質感柔軟, 充滿鮮味; 間八帶爽滑口感; 赤蝦肉厚飽滿, 肉質彈牙且鮮甜🍣壽司呢度有啲魚刺身嘅品種係比較少見呢!我哋揀咗三文魚、油甘魚、赤貝、金木鯛、左口魚邊、松葉蟹肉、鰝鰺、蜜柑鯛壽司, 款款壽司質素高, 我最愛左口魚邊壽司, 表面輕輕灸燒過, 嫩滑且滲出魚油香! 🥢燒物厚燒牛舌芯嘅調味唔錯, 肉質鮮嫩彈牙; 燒鰻魚表皮焦香, 啖啖肉!🥢虎蝦天扶良虎蝦天婦羅大大隻🍤, 肉質肥厚, 表面炸粉夠薄脆, 唔會太油膩, 另配上南瓜天婦羅、茄子天婦羅 🥢迷你昼月玉子丼賣相好吸引🤩!丼飯上疊上免治雞肉餅同厚厚嘅玉子, 再配上生蛋黃🥚、日式甜醬油。免治雞肉餅好嫩, 切開

🥗蟹肉蟹籽沙律
好多蟹肉同青瓜絲, 上面有蟹籽, 撈埋沙律醬, 令人開胃!

🥢刺身

🍣壽司

🥢燒物

🥢虎蝦天扶良

🥢迷你昼月玉子丼
賣相好吸引🤩!丼飯上疊上免治雞肉餅同厚厚嘅玉子, 再配上生蛋黃🥚、日式甜醬油。免治雞肉餅好嫩, 切開有肉汁, 食到有少量雞軟骨, 富口感層次!玉子香甜鬆軟, 將蛋汁同醬油拌入米飯當中, 為丼飯添上濃郁蛋香與滑溜感!

🧇甜品
牛角包窩夫口感鬆脆, 會配上一球朱古力雪糕
2024-08-20
  • 壽司