餐廳: 大家樂 (樂富廣場B區)
資訊:

2017-07-11 404 瀏覽
個人而言,幫襯快餐店就係為左平平地快快地既一餐。今次叫餐已經排左一陣隊,等餐都等左成10分鐘。其實呢間大家樂,都可以話係我家人既飯堂,佢地成日黎食下午茶,叫燒味飯就快靚正,就好似咁。但係有飯有菜有湯就要等。。。至於環境,其實成日都見人鬧交,因為地方窄,又冇固定收盤設施,所以好容易就有碰撞、爭位、清潔既問題。我唔覺得係D阿姨差,係呢度環境令佢地好難有好服務。有時,我甚至覺得佢地好堅,D客都幾唔禮貌架,佢地都可以逆來順受,有幾個阿姨成日掛係口邊:唔該晒!麻煩晒!唔好意思!黎呢度坐,真係要預左咩人都有先好!唔係分分鐘同人開片。。。
叉燒飯

但係有飯有菜有湯就要等。。。

黎呢度坐,真係要預左咩人都有先好!唔係分分鐘同人開片。。。
2017-05-29
10 分鐘 (堂食)
下午茶