2024-06-14 28 瀏覽
🔸A組合放題 120分鐘    $258 可以提供給您點單的美食超多,最少百多種,以下幾味值得推廌多點,建議一下單就要十份:👍 厚切挪威三文魚:整得好乾淨企理,好美味嘅新鮮三文魚😚👍 鮑魚片:切成長方形薄片,有嚼口,有鮑魚鮮香味👍 各款火灸壽司: 餐廳現場有三個開放廚吧,師傅會喺你面前即叫現做,各款火灸壽司都燒得好好食,但係壽司飯雖然好食,會好快食飽肚👍 天婦羅:日式炸物都係即叫即炸,十分惹味,炸蝦同炸南瓜都好正👍 照燒比目魚:切成一大片魚片,煎出好靚嘅魚脂,外焦香魚肉嫩滑👍 照燒鰻魚:鰻魚雖然唔係好大枚,但係佢燒得好靚,又甜又香,魚肉好新鮮,有好濃烈嘅鰻魚味,入口十分滑溜,美味!👍 冬菇白菜花膠湯:真係畀咗幾條靚花膠,好腍好滑,食得好滋潤👍 紫貝天葵蜜桃汁和紫貝天葵荔枝汁:喺吧檯度有個靚女專門負責為您調教fruit punch,用個細jar裝住杯特飲,好睇又好飲👍 自助冷盤:甜螺肉、八爪魚仔有麻油香味、蒜香魷魚仔,都係 好惹味嘅小食,噤好味嘅小食可能食前菜已經食飽以下的我只要了一份:炸雞翼、 元貝、甜蝦、櫻花蝦、牛舌、牛小扒,呢幾類大路嘢都係一般品質 不過不失。👍梅酒清酒任飲,好少自
🔸A組合放題 120分鐘    $258
👍 厚切挪威三文魚:整得好乾淨企理,好美味嘅新鮮三文魚😚
👍 鮑魚片:切成長方形薄片,有嚼口,有鮑魚鮮香味
👍梅酒清酒任飲,好少自助餐有噤靚嘅酒飲,爽!
👍自助吧任拎,比其他優勝→御滿屋係日本料理,前菜小食種類有十幾廿款,最正嘅係日式明太子沙律、麻油香嘅八爪魚、甜味嘅螺肉、冷盤清烚嘅蜆仔同花螺,另外有幾款炸雞件都好香口。
👍甜品沙律任食,包括十多款雪糕雪條,小朋友就最中意,我就食咗幾杯哈根達斯,值回票價。

2024-05-31
3 分鐘 (堂食)