2021-01-15
好耐冇食all day breakfast, 因為有d餸唔食🤣同埋油!但係呢個all day 我超級鍾意😍仲要有橙開胃😂😂最緊要係,唔油!對面既 手撕雞墨西哥捲餅都超正~手撕雞好好味~🌯最想講 牛油果!!!🥑🥑好靚! 成熟程度啱啱好! 之前食過有d店係會用開始爛既牛油果,唔好食,有d係苦既!訪問唔知係咪老闆娘既好nice既姨姨,問佢牛油果咩產地? 答完佢仲會講解點樣先保存得牛油果好d,冇咁快爛!咖啡咖啡!!!☕咖啡豆好香 啡底唔錯👍🏻 拉花好靚(一開始就係比櫻花樹吸引而去🤭)佢暑假仲會開拉花班🙈琴日仲食咗佢哋既甜品,芝士餅&心太軟❤ 佢哋真係樣樣嘢都正! 姨姨講:「唔需要自己宣傳,自己讚自己,只要係有品質,一定會有人欣賞,會再幫襯!做人都係啦~唔洗自誇,只要每次都認真,一定有人睇得出!」講得好啱! 所以我琴日去完今日又再帶朋友去試🤭🙈❣P.s. 去試既朋友!記得記得臨走前主動幫手執台呀!
但係呢個all day 我超級鍾意😍
仲要有橙開胃😂😂最緊要係,唔油!
對面既 手撕雞墨西哥捲餅都超正~手撕雞好好味~🌯
最想講 牛油果!!!🥑🥑
咖啡咖啡!!!☕
講得好啱! 所以我琴日去完今日又再帶朋友去試🤭🙈❣
P.s. 去試既朋友!記得記得臨走前主動幫手執台呀!