2023-09-12 55 瀏覽
講左咁耐話要打邊爐🥹終於都有得食啦,聽聞呢間都好出名😌次次去親都好多人🥳今次都唔例外,最緊要係好食🥳都唔介意人多既,今次拉埋男朋友專登入黎尖沙咀,呢度好有意境🙂好特別,好似去左70年代咁,成間舖都好大,我地叫左少少菜式🥰☺️城寨花膠鮑魚雞煲😇半隻今餐食得好豪華,我地都係食到勁飽,呢度既湯底好特別,決定要食豪華d,成個雞煲好香,入面超足料,雞肉都好滑🤤☺️二人牛肉拼盤呢一份放到好齊整又大兜既拼盤,就咁睇上去已經胃口大開,入面有五種唔同部位既牛,每個部位既質感都唔同,全部既牛肉都好新鮮,牛味好濃 🤤☺️花刁醉蝦好大既醉蝦,成個蝦都有特別秘製過,好有蝦味,仲散發著陣陣酒香🤤☺️炸鯪魚球一盤咁比我地,份量都好多,仲要再有炸過,好香口🤤☺️招牌脆炸魚片頭唔少得要食炸魚片頭,都係經過炸既過程,愈食愈好食🤤
☺️城寨花膠鮑魚雞煲😇半隻
☺️二人牛肉拼盤
☺️花刁醉蝦
☺️炸鯪魚球
一盤咁比我地,份量都好多,仲要再有炸過,好香口🤤
☺️招牌脆炸魚片頭
唔少得要食炸魚片頭,都係經過炸既過程,愈食愈好食🤤