招聘中
最高可達 $21,000
月薪
月薪 (面議)
更多筍工 (5)
餐廳: Délifrance (大有廣場)
資訊:

3K
2017-08-22 744 瀏覽
好耐冇幫襯過Delifrance, 品質方面改善咗不少。午餐三文治類包餐湯和飲品。牛油果素菜三文治麵包可自選法飽或牛角麵包。我當然選擇我喜愛的牛角麵包喇!餡料頗多,有蕃茄,青瓜,雞蛋,還有主角的牛油果,可惜牛油果還末全熟透,少了份口感。粟米忌廉湯粒粒粟米幾有嚼口,濃稠綿滑。咖啡品質不錯,飲後有回甘味。品質有改善但店員方面要有待進步,只顧閒聊,我份餐放了約五分鐘都冇示意我去取,一問之下,竟然唖口無言,今時今日咁嘅工作態度唔得囉!
好耐冇幫襯過Delifrance, 品質方面改善咗不少。

午餐三文治類包餐湯和飲品。

牛油果素菜三文治

粟米忌廉湯
粒粒粟米幾有嚼口,濃稠綿滑。

咖啡品質不錯,飲後有回甘味。