天氣開始轉涼啦🧣係提我要約朋友瘋狂打邊爐既時間啦~~今次就簡左位於佐敦寶哥火鍋味館,呢度係火鍋放題,有3個鐘任飲任食喔😍有3個價錢選擇,3個餐既分別係刺身、海鮮、牛同埋飲品,我地就揀左A)$188有成70多款食物可以簡~刺身每人一人一件豉油、辣椒、蒜蓉和蔥已經放左係枱度👍🏽湯底就簡中了鮮人參醉雞湯,湯底入面有大約2、3條人參還有紅棗,好岩冬天來補一補身先!話明係醉雞湯底,當然仲有碟雞啦!雞既肉質好嫩滑,酒味唔算係好濃我地好快就畫好左食啲咩,叫左成枱都係野食😆食物既份量太約係按人頭給的,很好呀可以樣樣野食都食到,唔會怕食唔曬,可以避免浪費食物既情況出現特級美國肥牛肉淥一淥就食得啦,牛肉味好重招牌炸響鈴呢個一定叫呀~夾起既時間ғᴇᴇʟ到熱熱地,應該係新鮮炸出來的招牌白鱔片和脆肉鯇魚腩好新鮮,食落好爽口。而且白鱔片無咩碎骨,可能好放膽咁食
天氣開始轉涼啦🧣係提我要約朋友瘋狂打邊爐既時間啦~~

有成70多款食物可以簡~

刺身每人一人一件

豉油、辣椒、蒜蓉和蔥已經放左係枱度👍🏽

特級美國肥牛肉
淥一淥就食得啦,牛肉味好重

招牌炸響鈴

招牌白鱔片脆肉鯇魚腩
好新鮮,食落好爽口。而且白鱔片無咩碎骨,可能好放膽咁食