2020-08-25
昨天玩遊戲得到4張$25雪糕券,即共$100,發現仲可以疊加使用,所以今日就爽yy去左用券,換左快樂無限($109),即補9蚊就試到8款雪糕😍😋😋😋超開心啊,哈蜜瓜味和香檸雪菓味呢兩款味比到驚喜我,下次有都要再叫呢2款味😍 其他的味就是藍莓、士多啤梨餅、芒果、比利時朱古力、抹茶、曲奇餅雲尼拿❤十分感恩係:平時去開都是選甜筒款,原本打算要3球雪糕($81),點知排我前面的女人叫左快樂無限,我先留意到有呢個set,先試到咁多味🙏🏻 而雪櫃入面哈蜜瓜味個牌用左另一款牌,所以我根本無留意到有哈蜜瓜味可以選,又是咁岩前面個小朋友大叫“我要哈蜜瓜味”,我先發現有哈蜜瓜味炸🤣,所以真係好感恩,哈蜜瓜味真係好正❤🧡💛哈蜜瓜味係白色的,入面混左哈蜜瓜粒粒,但未咬到果肉,白色的雪糕已經好香哈蜜瓜味,所以我覺得佢勁就勁係呢度,真係覺得好味😋不過呢個set,建議2、3個人一齊食,食得快啲,唔會溶晒,我們2個人食,都有少少溶左。對比起甜筒3球的價錢,快樂無限set食到咁多味,份量又多咁多,又有水果,真係抵好多!但每個球會稍細少少,但都已經好抵,下次再有券,都好大機會會再選返快樂無限來食!