2022-12-26
我聖誕前星期四晚去訂咗八件聖誕蛋糕星期五取當時發現有兩件蛋糕錯左不是我昨天點的有薑餅人的蛋糕果位同事只係不停說咁多客我點記得足足講咗六七次又唔想換其實栗子蛋糕$75薑餅人蛋糕$60兩件差價30蚊仲要話不能改單要下次我先可以取回差價我由尖沙咀搭的士過嚟買車費都80蚊最後我一肚氣唔換走左你要知道你們的蛋糕仲貴過酒店我一直由day one 幫襯到今時今日可以有這樣差勁的服務質素之前好似好有禮貌好專業介紹蛋糕然後落左單買左八件但係原來呢位小姐佢已經落錯單我又冇留意又比左錢我一直相信佢的專業態度但係第二天就180度改變態度扮唔知唔記得仲要三個同事一直只係眼光光又唔想幫我解決問題仲要三個同事眼光覺得我有問題我都係你哋一個客人可以這樣漠視我我覺得以後好難再返轉頭幫襯雪櫃內仲要有好多貨係度都唔想換仲要特登為難我真係不知所謂的同事最後仲要發現連刀叉都沒有
仲要三個同事一直只係眼光光又唔想幫我解決問題
仲要三個同事眼光覺得我有問題