(非會員)
首先,,一坐低叫野食,,叫左煎蚝烙,,雞(一隻),,沙茶牛河,,個waitress手寫果張單已經漏左一碟煎蚝烙!!電腦張單又錯!!單據如下: 潮式海鹽雞半只 沙茶牛河一碟------------------------------------------------之後叫佢改,,改後之電腦單如下: 潮式海鹽雞半只 潮式海鹽雞半只 沙茶牛河一碟 煎蚝烙一碟------------------------------------------------潮式海鹽雞一隻($88) 半隻($48),,都唔知話佢識做生意好丫??定係話入單果個人人頭豬腦好!!><"半隻+半隻=$96一隻=$88結果上菜時,,係上2碟半隻雞!!真係啞得好緊要!!嬲死人!!叫上菜個人換過碟原隻ge雞上黎ge時候,,落單果個waitress聽到,,仲大大聲聲咁話佢冇落錯單,,係入電腦果個人ge錯!!(其實佢自己根本落漏左碟煎蚝烙!!)我地話番俾佢聽佢其
沙茶牛河一碟
之後叫佢改,,改後之電腦單如下:
沙茶牛河一碟
煎蚝烙一碟
半隻+半隻=$96
一隻=$88
結果上菜時,,係上2碟半隻雞!!真係啞得好緊要!!
我地話番俾佢聽佢其實落漏左單,,佢仲要推卸責任咁話:[我明明問左係咪總數兩碟,,你地又話係!!]佢講到好似係我地ge錯咁,,之段我地話,,咁你由頭到尾都冇同過我地道歉wor!!係係咩態度牙?跟住個waitress就粒聲唔出,,一臉不悅地走開左!!
最後,,結賬了,,張單一如所料地計左2碟半隻雞!
即係$96!!又要再改過張單!!="=
to conclude,,食物質素一般,,牛河十分油膩,,
最重點ge係..員工服務態度差到冇得再差!!
失望!!!!!!!!!!!!