餐廳: CHICKEN FACTORY (黃大仙中心北館)
資訊:

2024-02-19 587 瀏覽
今日係黃大仙北館間CHICKEN FACTOR買雞湯飯外賣,呆等近半個鐘,睇住後買果幾位都有,問之下佢地先知留了,慢慢係雪拒拎個湯包出黎,都算,對吾住都無句,重要講到我吾等得係我吾啱咁,要求退錢,吾退不得止,重要比收錢果位陳xx小姐鬧,滾到我拍枱鬧佢叫佢未再喝我,佢先收D聲。另外等緊既時候,有客話啲雞喺凍既,佢地吾想換新,但連反熱都要果位客發火先話幫佢用微波爐番熱,依刻果位陳小姐又出場,睇都吾睇就閂埋人地個盒蓋,咁我幫你叮囉,個客同我睇住佢就就連埋盒面D食剩既雞骨閂埋就拎出叮。同一抬客要豆漿,無哂,果位陳小姐教另一個妹妹仔,話使但放支野飲就得,問都吾駛問想硬要人地要,及後果位客又返轉頭,佢要個餐加焗薯,點知無比佢,依位陳小姐又鬧人,話個焗薯未係個盒入邊,人地拎返黎話你自己睇有無,陳小姐問個客係未你自己食左呀!又一輪理論先肯換個新餐,但舊果個無掉,放係另一張抬到好似轉個盒换比下一位,因舊個盒係比客撕開左個頂,另環境污糟無人理。還有一幕係依位陳同事拎吾穩個飯盒,跌左個飯波落佢件衫到,衫接得住,佢連衫帶飯將個飯波推返入飯盒,用隻手放返正就閂蓋比個客🤮🤮🤮係電話向佢地位譚負責人投訴,亦講明考慮
係電話向佢地位譚負責人投訴,亦講明考慮向食環投訴。
2024-02-18
30 分鐘 (堂食)