餐廳: Itamama (荃新天地2)
資訊:

2021-09-11 187 瀏覽
本人惠顧於21:00 坐低叫完嘢食之後嘢食都未叫,仲喺度睇緊食咩嘅時候,已經同我哋講話last order,問我哋有冇啲咩要加,但係明明我哋連第一轉都未叫。可見員工之間冇好好溝通影響客人。喺連嘢食都未嚟嘅時候,店員已經催我哋埋單,叫我哋快啲俾錢,服務態度極差,當中並沒有講唔該、請呢啲嘅禮貌字眼。我哋叫咗炸魚薯條同埋煙三文魚燉飯,炸魚薯條係叫完之後已經好快嚟咗,但係個飯去到9:30都未嚟,同行嘅友人已經好唔耐煩,於是我就望住廚房出餐嗰個位,一直望住睇吓個餐幾時先會出。突然,有個員工走過來,話見到我一直望住佢,問有冇嘢需要幫到我,佢嘅語氣「係呢你係咁望住我」講到好似望住佢哋有錯咁,咁我就同佢講個餐到而家都未到,問佢幾時先會到。佢就話同我跟下。過咗5分鐘個飯終於到,但係好熱出晒煙,根本完全擺唔落口,於是就擺喺度攤左5分鐘先食。喺食到一半嘅時候,店員就走過來同我哋講話舖頭仲有5分鐘就閂門,叫我哋食快啲。你個餐咁遲先出,仲要咁熱,點樣食快啲?咁我就同催埋單催我哋快啲走嘅女員工講話個飯好熱仲出緊煙,食唔到快,佢完全冇理我。食物質素方面,煙三文魚燉飯當中煙三文魚有好大浸雪藏味,整體味道一般。店員服務

店員服務態度真係好差,完全唔會有下次。
2021-09-11