唔想煮飯嘅中午,叫咗外賣。今次試下哥哥炸雞嘅炸雞同埋韓式壽司。外賣首先必須準時,可以保持食物新鮮度。今次冇令我哋失望👍。韓式無骨炸雞有四大件,外面香脆,裏面雞肉依然juicy, 雞肉唔會柴皮, 真係好惹味😋。烤牛肉紫菜卷叫咗兩客,每客有6大件,呢款經典韓式壽司卷,除咗有韓式烤牛肉外,仲有雞蛋、蟹柳、紅蘿蔔、青瓜, 顏色繽紛,望一眼已經食慾大增。紫菜卷嘅菜、肉、醬汁、壽司飯份量配搭適宜,飽肚得嚟又唔會漏。$164有足夠兩人份量嘅外賣,居然仲好好味。呢間哥哥炸雞,當然立即入咗私人外賣回購名單😍。🍽 餐廳: 哥哥炸雞🏠 地址: 將軍澳寶林北路38號景林商場街市地下T-KL10號舖#foodiehk #hkfoodie #foodie #香港美食 #foodporn #foodphotography #foodblogger #hkfoodpic #hkfoodinstagram #foodlover #foodstagram #美食分享 #食好西 #美食寫真 #hkig #hongkong
唔想煮飯嘅中午,叫咗外賣。今次試下哥哥炸雞炸雞同埋韓式壽司

外賣首先必須準時,可以保持食物新鮮度。今次冇令我哋失望👍。

🍽 餐廳: 哥哥炸雞

外賣送餐