#foodiezo食在旺角 #foodiezo九龍篇呢幢由唐樓活化成商場嘅地方,有好多特色小店同餐廳,周不時都會有市集添;而我一直都有幾間餐廳想試🤓 先試呢間西Cafe,鋪面大,有卡位同大枱😀 環境幾chill,staff都nice 有問必答☺️ 上菜速度快,如果趕時間嚟呢到食就一流😎—————————————————————🦀甲羅燒蟹之戀意大利粉 $208蟹蓋上放滿蟹膏、蟹肉同蟹籽 就咁食真係幾咸香,撈意粉食就啱啱好喇😛 意粉主要用味噌醬炒成,清清哋用蟹膏襯托返成碟粉嘅精粹😚 仲有三色椒同白蘑茄切片伴碟,感覺健康又滋味😉 -🍄酥炸靈芝菇配紅菜頭意大利飯 $152炸咗嘅靈芝菇都好juicy😗 意大利飯好煙韌,飯嘅煙韌再加菇嘅juicy,層次分明,飯仲掛曬紅菜頭汁,fresh 之餘又有豐富纖維🤩 唔怕食多幾啖😊
#foodiezo食在旺角 #foodiezo九龍篇

—————————————————————