2021-07-10 1190 瀏覽
星期六出街玩了大半天,午餐又食得飽飽,晚餐食乜好呢!6點左近食又唔係,唔食又怕肚餓,途經葵芳地鐵站旁見到有間唐記包點,💡時有了靈感!😻😻😻佢哋除咗出名蒸飯同點心之外,仲有我嘅至愛組合,☝拼盤套餐B☝,組合包括滑滑腸粉3條,魚蓉燒賣5粒,仲有潮州粉果1大個,都祇係$20咋!加埋飲品仲抵,都係加多$1!👍👍👍🤭魚蓉燒賣周街都有得賣,不過未必檔檔好食,呢道嘅魚蓉燒賣好足料,唔會得舊粉,咬來咬去咬唔開,味道都好有傳統街邊魚蓉燒賣味!🤔係咩味?掃慣街嘅你會懂的!🤣🤣🤣腸粉亦很滑滑,雖然拎到返屋企都凍曬,不過冇加熱就咁食都仲好軟滑。阿姐果然係混醬...高手,混得味道啱啱好!👍👍👍加埋個飽滿嘅潮州粉果,完美!粉果大大隻一個就夠曬數,食得辣叫阿姐比個辣椒油,加埋落去食仲正!💯佢哋其中一個賣點,就係將美食預先裝好在一個密實圓盒內,客人買又快捷方便,乾淨企理,拎返屋企加熱又得,真係將街邊小食殿堂化。⭐⭐🌟🌟🌟快、靚、正就係啱曬香港人節奏,而且經濟實惠、選擇多,所以經常大排長龍㗎!✌✌✌✌✌

1 分鐘 (外賣自取)
  • 章魚肉餅飯
  • 拼盤套餐