2020-11-12
係門口見到唔使排隊就入得,又見到兩人餐好似幾抵食,試下先🤭1️⃣ 天婦羅蝦 (5分滿分,推薦程度: 🌕🌕🌕🌕)炸衣唔會話好厚,蝦都keep到幾彈牙,唔錯唔錯🤤2️⃣燒茄子 (5分滿分,推薦程度: 🌕🌕🌕🌕)茄子夠味,而內裡嫩滑,幾推薦!3️⃣(冷)烏冬 (5分滿分,推薦程度: 🌕🌕🌕🌗)烏冬可以揀熱定凍,我揀左冷面😎烏冬質感彈牙,點冷面汁幾好食,但烏冬本身無調味,有時某幾條沾唔曬啲汁就會好寡😟建議可以係烏冬本身加少少調味🥰4️⃣玉子燒 (5分滿分,推薦程度: 🌕🌖)一個評價: 唔好食😂一來賣相不討好,二來我平時對玉子燒都無咩興趣,純粹就friend所以叫嚟試🤦🏿♀️味道甜甜地,食到一半好膩,唔鍾意😂因為無試到大家推薦嘅套餐,所以唔敢下結論住。但呢餐嚟講質素中等,個人認為未必需要專登排隊。如果無咩人等又想食平價日本野嘅可以一試,而且老闆都好好人仲送左個日歷比我地,都值得支持💛
1️⃣ 天婦羅蝦 (5分滿分,推薦程度: 🌕🌕🌕🌕)
炸衣唔會話好厚,蝦都keep到幾彈牙,唔錯唔錯🤤
2️⃣燒茄子 (5分滿分,推薦程度: 🌕🌕🌕🌕)
茄子夠味,而內裡嫩滑,幾推薦!
3️⃣(冷)烏冬 (5分滿分,推薦程度: 🌕🌕🌕🌗)
4️⃣玉子燒 (5分滿分,推薦程度: 🌕🌖)