2021-12-06 238 瀏覽
突然間想食番啲炸嘢,儲下脂肪過呢個咁凍嘅冬天。咁就去咗附近嗰間kfc食,聽聞佢哋轉咗做即叫即炸,應該會好食咗。不過去到嘅時候見到枱上面貼嗰啲傳宣傳,嗰度係寫住當日即炸,就知可以同平時一樣都係整定哂放好耐。佢都係時候有四五個人喺我前面,佢哋上餐速度都快,好快就輪到我點餐,點完餐之後大約五分鐘左右就準備好,點睇都唔係即炸喇。嗰個巴辣雞腿餐食,仲用埋啲yuu積分換左九件雞 同兩件葡撻,兩個人食真係食得好飽,啲雞食落去好明顯唔係即炸 ,冇即炸果種脆度同油膩感,不過啲雞肉食落去都算嫩滑嘅。個巴辣雞腿包其實都算係咁啦,正正常常,好食過啲炸雞,但係四十蚊真係貴。最好食就係嗰件葡撻,酥皮好酥脆,蛋皮都好好食,嫩滑微甜,好啱我胃口。不過整體嚟講我諗如果唔係有積分都唔會嚟食。
不過整體嚟講我諗如果唔係有積分都唔會嚟食。
2021-12-05
5 分鐘 (堂食)
  • 葡撻