2024-08-24
唔好意思唔係講食,因為冇得比你食,我表達能力差,辛苦各位眼睛。由於朋友介紹話好食,所以想黎試下,6點幾近7點黎到,晚市岩岩開始一陣,見門口冇人等位,所以就快快腳走去拎飛攞位,見下一個號碼到我地,諗住好快就有得入去啦,點知等左15到20分鐘都仲未叫飛,而且門口又長期冇人睇住,所以就行入場內望一望睇下有冇位。入到場內見到有成6~7張4人空檯就覺得奇怪,咁岩個部長又走出黎問我地幾位,咁我地就答佢‘’4位‘’ 又再問下佢 ‘’入面有好多空位係味可以嗌飛比我地入去?‘’點知個部長聽完冇帶位不特止,仲粒聲唔出咁走左去同同事傾計傾左成2,3分鐘,然後又走左去完全唔理我地,最後我地就咩都冇食過就走左嚕。所以大家想食好野唔一定要黎呢間,就算好食到可以升仙都唔需要揀呢間野,因為佢地根本唔休做,所以都唔洗浪費時間同錢黎排隊同洗費。當然我以上講既都只係個別例子,我始終都冇入到去食,純粹表達比大家知,你想入去食佢都未必比你食,何必要作賤自己去埋呢啲地方呢?感謝您地睇哂我呢編廢話,謝謝。
感謝您地睇哂我呢編廢話,謝謝。