2005-09-24 8 瀏覽
其實很久很久沒有來因為一次比一次差不過因過左9點幾, 在無咩選擇下又有少少掛住佢d 食物好啦, 同小羊一齊去!首先, 見佢meun 改左好多少左好多o野食, 不過有少少新食物可惜佢秋之選和新品太部份是牛和oyster , 我不食oyster , 小羊不食牛, 無緣!叫左: 1.和民沙律half ($20 ) ---唯一食多次也保持水準2.豬扒鍋($38)---其實我不太like , 豬扒細,料少價錢貴,不過小羊like , 但今次好唔掂, d sause 少, 配菜少, 最重要係好鹹> <3.和風芝士飯($28)---係我係和民食物中至愛, 因為又香又creamy, 焗得有水準....不過今次好難食, 但都叫有d cheese味4.一口芝士($28 )---之前係元綠食過, 小羊想食,可惜元綠無再出, 當然叫返一客, shit! 完全沒有芝士味,正確係成舊都無味, 好似食一件炸物, 無芝士味唔好叫cheese , 又無口感, 我只可用2字形式- rubbish 垃圾, 10個難食5.叉燒拉麵($38)---新出,不過幾好食, 湯底少少苦辣,起碼我覺好食過之前拉麵(已沒有
其實很久很久沒有來
因為一次比一次差

不過因過左9點幾, 在無咩選擇下
又有少少掛住佢d 食物
好啦, 同小羊一齊去!

首先, 見佢meun 改左好多
少左好多o野食, 不過有少少新食物
可惜佢秋之選和新品太部份是牛和oyster ,
我不食oyster , 小羊不食牛, 無緣!

叫左:

5.叉燒拉麵($38)---新出,不過幾好食, 湯底少少苦辣,起碼我覺好食過之前拉麵(已沒有了)

ps.有一個女曲頭髮waitress超無禮貌,俾meum , 上菜係用拋, 好唔得

極極失望, 就算餓死也不再去