2010-06-27 5 瀏覽
我唔係坐呢一區, 坐MTR都要20mins先到, 唔係有朋友叫我去搵佢, 我都唔會去到呢度約7點, 點知等到7:30都未有位, 見到好多人等, 心想: 唔係呀...已經朋友6點幾就去等位喇, 等咁耐有咩咁吸引o係出面見到d 食物話由$20/ $25起, 以為又係o個d宣傳手法, 點知坐底打開menu一睇, 原來真係咁平是日食素, 所以我只係叫左個salad, 白飯, 湯, 朋友就叫左pizza, pasta, 同埋一個唔知咩肉既餐, 我樣樣都夾左旁邊既伴菜食, 味道唔錯, 以$2x 一碟既價錢, 我絕冇complaint!5個人食, total $240! 係就要等好耐同埋地點唔多就腳, 不過佢開分店o係MK/TST呢D地方既, 我一定會去再光顧 (不過去得MK/TST開時, d 租咁貴, 到時d野食又未必咁平了)