2006-01-07 7 瀏覽
個時見佢賣行廣告又話咩日本好多分店好正好正, 咁有次行開MK就走去食啦, 係得MK緊係要排隊啦, 但係都唔算耐, 可以接受要左一客原味的, 小舟套餐($28),六粒墨魚丸加一杯lemon tea, 價錢唔係特別平。個賣相就麻麻啦, 因為佢落左超多紫菜, 個樣好dirty。個d墨魚丸一口咬落去, 可能佢唔係話即做啦, 唔見得好脆, 但係入面就腍的, 墨丸係大大條的, 但係個d粉好腍, 好似未熟咁囉, 個燒汁醬落得太多, too much啦, 成粒野濕淋淋咁, 好怪……lemon tea係開粉的, 唔好飲, 重要超多冰, 叫佢只不過係唔想咁口乾乾啫.間野超多伙記, 一有客就全店員工大叫“也沙媽些”, 好鬼嘈, 同埋伙記一個燒, 一個pack盒, 一個加紫菜, 一個加醬汁, 駛唔駛咁多人啊?? 全場企位, 個條街又多塵, 超唔掂. 墨魚丸無特別, 同街邊個d無咩分別, 我諗我唔會再去