2009-01-23
環境環境同幾年前一樣, 有d up doub, 七點鐘去到, 成間餐廳先得嗰幾枱人,最嘈既唔係人聲, 而係枝結他聲。撻地行起黎有d黐立立食物好食: 燒芝士腸, 燒翠肉瓜, 燒粟米, 燒火腿, 燒豬頸肉, 羅宋湯 普通: 燒雞亦 (有d燶, 唔入味), 沙律 (有少少腥味), 豆腐花 (同百福差唔多), 桂花糕 (有d酸)唔好食: 燒菠蘿 (酸), 燒牛肉(韌) 燒雞肶菇(凍冰冰), 泡芙 (硬, d cream冇味), 壽司 (唔新鮮)服務態度好: 1) 不時添水, 要求暖水也有 2) 結他手, 客人不作回應也繼續唱, 很有敬業樂業精神需要改進: 收了碟後要自己去拿, 而且位置極不方便惡劣: 拿燒烤串既waiter, 好似d客得罪左佢咁, 說話語氣惡劣, 行到埋黎竟要求客人執好張枱比佢切野 (『你比個位我切先得架』), 而且要求客人幫佢夾住舊肉既時候仲要分左右 (『唔係呢邊呀!』)整體黎講, 下次唔想再幫襯
食物
服務態度
好: 1) 不時添水, 要求暖水也有
2) 結他手, 客人不作回應也繼續唱, 很有敬業樂業精神
需要改進: 收了碟後要自己去拿, 而且位置極不方便
整體黎講, 下次唔想再幫襯