2010-03-10
由於有朋友生日,之前又聽好多人講呢度好好食,又好難 book 位,所以我地今次就好早好早就 book 左枱來食喇。 醬爆里脊絲:見佢個名好特別,就叫來試下。甜甜地咁,好有柱喉醬的味道,唔算好特別,不過勝在 d 肉的質感幾好,唔會太腍,又唔會太實,細細條咁,遂條遂條咁食,幾得意啦。 砂鍋什錦:呢個好好飲,又多料,有海鮮同什菜,好清甜架。片皮鴨(二食):呢個就好一般喇,起初以為呢度好好食,但真係不外如是咋......之前食過某間 "北京樓" & "霸王山莊" 都好食過呢度。所以好失望呢........... 拔絲蘋果:唉.......果位叔叔好似冇浸過 d 蘋果咁,完全冇哂原本拔絲蘋果的感覺同味道,咬落去仲好熱添,咁要 d 冰水來做乜???
砂鍋什錦:呢個好好飲,又多料,有海鮮同什菜,好清甜架。