2022-04-27
今次唔係第一次去呢度打邊爐,今次見夜晚堂食開番,就即刻book位去食。今次叫咗牛魔王,見次次都食海鮮諗住今次試下其他。雞煲係好食既,不過之後既經驗太差幾好食都無用。食完雞煲就嗌咗個麻辣湯底,湯底正正常常無咩特別。之後黎一碟牛,有好幾種唔同位置既,每一個位置都試咗一塊。試完覺得怪怪地有陣怪味,再俾多次機會試真d,陣味似係d肉放咗係冰格好耐好唔新鮮再吸咗冰格陣雪味。我諗梗係咪我味覺問題,但男友都覺得有陣怪味。我地同店員反映,佢攞走唒d肉送咗一碟真係新鮮切既牛俾我地,個碟就無怪味。不過食完d奇怪味牛肉已經搞到無咩胃口,我地叫咗少量蔬菜食完就離開,去咗第二度食其他野。真係好失望,d肉係有d啡色,唔新鮮都算,有陣怪味真係接受唔到,點可以拎出黎俾人食。我知道任食唔可以expect太多,但連基本野都無,唔會推介去食。
今次叫咗牛魔王,見次次都食海鮮諗住今次試下其他。
雞煲係好食既,不過之後既經驗太差幾好食都無用。
食完雞煲就嗌咗個麻辣湯底,湯底正正常常無咩特別。