2021-02-09
5點幾去到 唔洗等就入得仲有下午茶 同男朋友一人叫左一個餐1️⃣ 半筋半肉麵之前係將軍澳分店食過白胡椒湯記得好好食 今次都諗住叫返呢個湯底開頭問其中一個店員 佢話唔轉得 因為本身跟牛骨湯 但到落單個陣 問個個店員 佢又話轉得🤔 其實都係筆啲湯落去遮⋯啲牛筋都幾淋 麵就正正常常 但個湯底有啲失望 好淡 同當初係將軍澳分店食個陣 差好遠 個陣好濃好好飲 男朋友試左一啖 都話好淡😐2️⃣金桔鮮檸綠茶 - 跟餐送既 正常 唔會太甜3️⃣滷肉排骨飯呢個飯反而幾好食 塊排骨好厚 啖啖肉 滷肉汁都幾濃 個3舊青瓜都較其他分店遜色 其他分店會有蒜味 呢到就齋青瓜 4️⃣跟餐珍珠奶茶 - 可以既話 想俾零分 叫左少冰少甜 但仲係好甜好甜 啲珍珠有啲硬到 咬都咬唔到 要lur返出黎 應該係我地飲過最難飲既珍珠奶茶😵
仲有下午茶 同男朋友一人叫左一個餐
1️⃣ 半筋半肉麵