2022-06-16 627 瀏覽
BYOB Coffee roaster✖️琴日喺屯門醫院出院就即刻去虹橋朝聖,啲人成日話呢間啲意粉好好食,我覺得都係要憑自己,要試過物知龍與鳳。首先呢度係冇午餐嘅,所有食物都要單點。飲品方面都幾多款喎,有我鍾意嘅焙茶一個意粉一舊水有找,睇落係抵過去Cafe食三文治。而且餐廳地方都好大,坐得好舒服,平日仲可以慢慢坐。店內仲有咖啡豆可以買,鍾意飲咖啡嘅人就唔好錯過啦!我叫咗個招牌意粉『蕃茄忌廉蟹肉寬條麵』,個意粉一上枱就知道瀨嘢!逢見到呢隻麵條都唔方好食,確實唔啱我食。首先我先入為主,我唔中意食呢隻麵條,第二係我食左幾次殻,第三個味唔夠濃。但確實店主係唔吝嗇,俾咗好多好多蟹籽落去,令到個麵更加有口感。Dirty Coffee一般般!不過都係嗰句,當食開手工意粉;當你食開西人煮嘅肥膩意粉,即又加奶又加芝士奶油嘅時候;你就唔會滿意港式煮法,完!

首先呢度係冇午餐嘅,所有食物都要單點。

飲品方面都幾多款喎,有我鍾意嘅焙茶

店內仲有咖啡豆可以買,鍾意飲咖啡嘅人就唔好錯過啦!